GRATIS Loopbaanbegeleiding

 

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid in verband met de Corona epidemie kan iedereen tussen de 18 en 65 , of het nu gaat om studenten, werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden een beroep doen op tegemoetkoming voor ontwikkeladvies en scholing: de NL leert door regeling!

 

NL leert door subsidie

Via de NL leert door subsidie kun je gratis een coachingtraject t.w.v. €700 volgen bij een loopbaancoach. De subsidie is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt. Ook kan de coach je helpen bij het vinden van de juiste (vervolg)opleiding of het zoeken en solliciteren naar werk. In totaal is de subsidie opengesteld voor 20.000 mensen.
 
Er is nog een beperkt aantal plekken. Wees er snel bij.
 
Hoe ziet een NL leert door traject eruit?
Het doel van het NL leert door subsidietraject is om je een ontwikkeladvies te geven om je positie op de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken en om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Je stapt voor het eerst in of je hebt bijvoorbeeld een tijd in een bepaalde branche gewerkt, maar overweegt een switch.

Het NL leert door traject start met een intake en een arbeidsmarktscan: waar sta je nu? Wie ben je, Vervolgens ga je middels 4 uur begeleiding met de loopbaanadviseur aan de slag om inzichtelijk te krijgen welke vervolgstappen je kunt nemen, welke functies bij je passen en eventueel welke opleidingen je daarvoor moet volgen. Als je op zoek gaat naar een baan in loondienst kun je een start maken met werken aan je CV. Als je ondernemerschap overweegt kun je samen met de loopbaanadviseur een aanzet maken voor een bedrijfsplan.

In het kort ziet het NL leert door traject er als volgt uit:
 
– arbeidsmarktscan
– 4 uur begeleiding
– persoonlijk loopbaanprofiel: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
– loopbaan stappenplan: welke vervolgstappen kun je nemen?

 

Kom ik in aanmerking?
Iedereen die een band heeft met de arbeidsmarkt kan gebruik maken van de NL leert door subsidie. Dat wil zeggen als je student bent, een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of als je op zoek bent naar werk. Je moet alleen voor afronding van het traject jonger zijn dan de pensioengerechtigde leeftijd (66 jaar en 4 maanden).

 

In samenwerking met Talentfirst bv begeleid ik je in dit traject en ontzorg je bij de subsidieaanvraag.
 
Mail naar rob@robmarrevee.nl of bel naar Rob Marrevee 06 21316146 dan geven we meer informatie en kun je al snel starten met je traject.