Visie

Angst is maar voor even, spijt is voor altijd

Wat is je doel in je werk?
“Mijn kerncompetenties zijn coachen, trainen, adviseren en creativiteit stimuleren bij ondernemende mensen. Deze competenties zet ik in voor een betere werk- en leefwereld, vol uitdaging en creativiteit, ondernemerschap en vriendschap.”

Voor wie werk je graag?
“Ik werk graag voor ondernemers en organisaties die geloven in de kracht van samenwerken en gebruik willen maken van het potentieel van alle medewerkers. Ik wil hen helpen om in deze prachtige tijd vol kansen daaraan vorm te geven.”

Hoe is je werkwijze?
“Mijn werkwijze is open en direct, maar altijd rustig en respectvol. Ik kom snel tot de kern van de vraag van de klant. Met gerichte en prikkelende vragen breng ik je bij je verlangen en nodig ik je uit om onder woorden te brengen waar je voor staat en waar je voor gaat. Ik geniet ervan als je daardoor steeds duidelijker de ondernemer of manager wordt die je wilt zijn. Voor jezelf, voor je directe omgeving en voor de maatschappij.”

Wat is je intentie met deze werkwijze?
“Omdat ik snel tot de kern kom, ervaren mensen mijn werkwijze als rechtstreeks en soms als een beetje brutaal. Maar mijn intentie is altijd duidelijk voelbaar: ik doe het om je uit te nodigen om op je eigen manier datgene te ontwikkelen wat nodig is. Niets moet, maar ik houd je steeds keuzes voor. Jouw leervraag staat centraal.”

Wie is je voorbeeld?
“Mijn vader. Bij Philips stond hij aan het begin van de ontdekking van de onbegrensde mogelijkheden van de computer. In mijn jeugd maakte hij vele zakenreizen naar Amerika. Dat maakte grote indruk op mij. Kennelijk waren de mogelijkheden van ondernemerschap onbegrensd.”

Wat is je slogan?
“Dat is: ‘Angst is maar voor even, spijt is voor altijd’, een lied van Daniel Lohues. Ik gebruik het om je uit te nodigen meer risico te nemen, om jezelf echt te laten zien en de ander te helpen zichzelf te laten zien. Dan ontstaat er beweging, vernieuwing en nieuwe energie!”