Het leven kent hoogte- en dieptepunten. Zelfs de meest succesvolle leiders en positief ingestelde personen lopen wel eens vast in hun werk, relaties of privéleven. Vaak zonder dat ze het weten, zijn ze ‘onder de lijn’ beland. Ze klagen, zijn ongelukkig of voelen zich slachtoffer van de situatie.

Mensen die boven de lijn zijn, maken het verschil in deze wereld. Ze zijn integer, authentiek, toegewijd en betrokken. Ze spreken waardering uit en nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun gedrag en acties. Daardoor zijn ze persoonlijk én zakelijk succesvol.

Maar hoe kom je weer boven de lijn? Want dan ben je in flow, voel je je vitaal en gaat het leven je gemakkelijk af.

 

Kom kennismaken met Boven de Lijn

Boven de lijn workshop

2 juni in Nijmegen

Schrijf je hier in!

 

 

 

De Boven de Lijn methodiek helpt je om een inspirerende leider, een betere ondernemer of werknemer en een leuker mens te zijn.

Steeds meer ondernemingen en instanties zijn doordrongen van het feit dat een gelukkige werknemer de meest efficiënte en productieve werknemer is.

Gelukkige werknemers betekent een lager ziekteverzuim en betere resultaten. Geen wonder dat steeds meer bedrijven investeren in het plezier en geluksgevoel van hun werknemers.

 

Michiel Hoogerwerf:

Partner Boven de Lijn

“Ik ben een actieve ondernemer die gelooft in de kracht van mensen. Daar draait het uiteindelijk bij elk bedrijf om. We krijgen in onze opleidingen veel kennis aangereikt, maar naar mijn mening mist er een belangrijk aspect:  Hoe kunnen we gelukkiger leven. Dat moet je zelf maar uit zien te vogelen. Daarom is het Boven de lijn concept zo mooi: Het geeft een eenvoudig model om meer plezier in het leven te hebben. En het werkt! Als je eenmaal het principe hebt gehoord en begrepen is het net als fietsen. Fijn om te kunnen en je verleert het niet.

Daarom is het zo fijn deel te zijn van het team mensen dat met passie deze boodschap uitdraagt.

Ik krijg er elke keer weer energie van te ervaren wat deze boodschap voor mensen betekent!”

 

Maak kennis met Boven de Lijn

Workshop Boven de lijn in Nijmegen

Schrijf je hier in!