Mega Moedig Event


logo_wit

header_rob_05-copy

MEGA MOEDIG

 

Jouw manifest, jouw committent , jouw business

 

MEER MOED, MEER VERBINDING, MEER KLANTEN

zoals coaches, trainers en organisatieadviseurs
Ben je expert in je vakgebied en is ondernemen niet waar je voor hebt geleerd?
Hou je niet van jezelf verkopen?
Val je onvoldoende op tussen al je concurrenten?

Vraag jij jezelf wel eens af:

 • Hoe kan ik meer klanten krijgen?
 • Hoe ga ik om met mijn twijfels?
 • Hoe word ik zichtbaar zonder mijzelf overdreven te promoten?
 • Hoe maak ik de juiste keuzes?
 • Hoe kan ik ontspannen mijn werk doen?
 • Waar moet ik beginnen bij het bouwen van mijn bedrijf?

Het is heel goed mogelijk dat je een goed inkomen verdient en een vaste klantengroep aan je weet te binden met datgene wat je het liefste doet.
Stel je voor:


robrond4 copy
 • Je doet wat je het allerliefste doet.
 • Je onderneemt efficiënt. No stress!
 • Je profilering is glashelder.
 • Klanten komen op je af.
 • Klanten betalen je goed en graag.
 • Je wordt gezien als expert.
Dat kan. Ontwikkel meer lef en doorzettingsvermogen!
Ik help je:
 • rigoreuze keuzes maken en lef tonen
 • stoppen met excuses
 • jezelf als “Brand” in de markt zetten
 • denken als een ondernemer
 • je verkoopvaardigheden vergroten
Aan het eind van het jaar:
 • heb je laserfocus in je bedrijf
 • staat je bedrijf als een huis
 • heb je een unieke marketingboodschap
 • heb je een strategisch plan 
Wie is dan Rob Marrevee?
Ik laat mijzelf zien en ga risico’s aan. Daar ben ik trots op. Ik blijf me ontwikkelen en wil daarin een voorbeeld zijn. Ik heb Andragogie aan de KU te Nijmegen gestudeerd en heb daarna allerlei (persoonlijk) leiderschapsopleidingen gevolgd. Ik volgde de driejarige opleiding van het ITIP, met twee vervolgopleidingen lichaamsgericht werken. Bij het IBO volgde ik een opleiding als organisatieadviseur. Bij Phoenix Opleidingen volgde ik de opleidingen Systemisch werken, De maskermaker en De Relatie als spiegel. Op het moment doe ik een jaarprogramma bij businesscoach Laura Babeliowsky. Al meer dan 30 jaar geef ik trainingen op gebied van communicatie, leiderschap en ondernemerschap. Ik leidde trainers op bij een Hogeschool en een Universiteit.

robrond2
Uit onderzoek blijkt dat “niet jezelf zijn” een belangrijke oorzaak van veel ziektes is. Ik zou zeggen: hou daarmee op! Laat jezelf zien. Ga de wereld in en toon wie je bent en waar jij voor staat! Ik spreek je aan en daag je uit! Wees stoer door juist niet te voldoen aan datgene wat van je verwacht wordt. Wees jezelf, wees anders en toon zo je eigen unieke bijdrage.
Ik ben gesterkt in mijn ondernemerschap. Ik heb een lastig jaar privé goed kunnen pareren door de heldere keuzes die ik nu gemaakt heb. Veel meer geld verdien ik nog niet, maar ik heb mijn zaken nu wel op orde en ik heb er veel vertrouwen in dat het gaat komen door de keuzes die ik nu gemaakt heb.

Gaby GorterFotograaf

Rob is een hele prettige gesprekspartner. Hij leerde mij in zeer korte tijd hoe ik veel slimmer kan ondernemen. Ik heb nu een heel duidelijk aanbod. Hij leerde me ook mijn leiderschap pakken. Ik ben nu doortastender en organiseer mijn eigen symposium voor directeuren. Zo ben ik nu veel zichtbaarder in de markt. Ik heb nu een mooi stabiele klantenstroom.

Fenno Meierorganisatieadviseur/teamcoach

Rob leerde mij wat ondernemen inhoudt. Hij heeft mij zelfvertrouwen gegeven. Door zijn geloof in mij heb ik spannende stappen durven zetten. Zo ben ik bv lid geworden van een BNI chapter. Daar heb ik mijn netwerk sterk door kunnen vergroten. Inmiddels mag ik voor Heineken naar de Olympische Spelen om foto’s te maken in het Holland Heineken House.

Jet van GaalFotograaf

Ik ben juist bij Rob in de leer gegaan, omdat ik bij hem niet alleen trucjes leer, maar ook echt persoonlijk groei als ondernemer. Hij daagt me uit in mijn ondernemerschap. Dat heeft ertoe geleid dat ik mijzelf als persoon meer durf te etaleren in mijn werk. Ik weet door Rob’s doorvragen nu nog beter mijn missie te formuleren. Ik heb nu echt een geheel eigen programma gemaakt met een aantrekkelijke naam. Ook blog ik nu met veel succes. Door mijn heldere profilering heb ik nu zelfs meer klanten dan ik aankan. Er is een wachtlijst! Ook durf ik nu meer geld te vragen voor mijn aanbod.

Tanja Koniglichaamsgericht therapeut

Rob heeft mij in heel korte tijd geholpen mijn eigen product te ontwikkelen en in de markt te zetten. Ik had van tevoren niet gedacht dat dit me zoveel zou opleveren. Ik heb veel extra ondernemerszin en energie gekregen . Precies wat ik nodig had. Ik kan hem van harte aanbevelen.

René Brusytenstrainer coach

Je kunt een uitdagend programma verwachten.

Ik spreek je persoonlijk aan en nodig je uit je leiderschap te vergroten in de praktijk. Action learning!

Je schrijft je persoonlijk manifest,

je beschrijft je businessmodel,
je hebt een heldere strategie naar meer zichtbaarheid en expertstatus.
duidelijk wat je droom is, wat je ‘missie’ is EN hoe je van betekenis kunt zijn in je ondernemerschap.

 • Jouw persoonlijke verhaal
 • Jouw kerngedachte
 • Ideale klant
 • Unieke aanbod
 • Kies en “Stay in line”
 • Stop met excuses
 • Verkoop jezelf
Je zet de eerste stappen naar expertschap.
*

WAAROM ZOU JE HET NIET DOEN?

Bezwaar 1: “ik kan dat wel zelf”

Dat is inderdaad een veel voorkomende gedachte. En ook een grote valkuil. Natuurlijk kun je het zelf. Alleen duurt het veel en veel langer. En het is eenzaam. Waarom zou je er zo lang over doen als het ook 10 keer zo snel kan. In een groep zet je jezelf onder druk. Met een coach ga je pas echt aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Je krijgt heel veel feedback die je anders niet zou krijgen. Een groep maakt je minder eigenwijs. Je leert ontzettend veel nieuwe dingen. Je blinde vlek wordt kleiner. Bovendien is het 10 keer leuker!

Bezwaar 2: “ik heb geen geld”

Waar een wil is is een weg. En je hebt je geld in no time terugverdiend! Wat kost het eigenlijk dat je de investering niet doet? Kwa geld, maar ook kwa energie, geluk en levensvreugde.

Bezwaar 3: “het komt nu niet uit, ik moet eerst nog…”

Hoe lang wil je blijven uitstellen? Is het echt zo of is het een excuus? Voel je verlangen! Hoe lang wil je je verlangen nog uitstellen?

*

Ik spreek je aan en daag je uit! Neem de stap naar een onderscheidende en unieke aanpak,
waarmee je gaat scoren in de markt!

Je krijgt:

 • inspiratie en praktische tips
 • een helder stappenplan wat je zo kunt opvolgen
 • een werkboek met (invul)oefeningen
 • handige checklists
 • opdrachten die je op koers brengen
 • veel persoonlijke feedback
 • een groep ambitieuze ondernemers waar je je in thuis zult voelen

 

LOCATIE: Nijmegen