Verbeter je stijl van communiceren en win mensen voor je

Verbeter je stijl van communiceren en win mensen voor je

 Ben je leidinggevende, directeur of ondernemer?

  • Wil je je persoonlijke kracht en uitstraling verder ontwikkelen?
  • Wil je weten hoe je vertrouwen van iemand anders kunt
  • winnen en behouden?
  • Wil je assertiever zijn, en wil je durven confronteren?
  • Wil je beter leren luisteren naar de ander?

 

Op deze dag ga je met twee werkvormen aan de slag.

We gebruiken de kracht van het lied om je te helpen contact te maken met je gevoelens en die gevoelens ook te durven uiten. Je gaat een lied uitvoeren en daarmee jouw eigen verhaal vertellen.

Je leert tegelijkertijd veel over je eigen stijl van vertellen en over manieren van uitdrukken die echt en oprecht overkomen. Zodat je mensen weet te raken en voor je wint.

Gijs van Rhijn, kleinkunstenaar, is een dagdeel je enthousiaste coach en zal je hier de weg in wijzen

IMG_0768

 

Daarnaast ga je een dagdeel aan de slag met paarden.

Omdat paarden zeer sensitief zijn, voelen ze direct aan hoe het met je leiderschap en communicatie gesteld is. Ben je onzeker of juist te zeker van je zaak? Ben je zichtbaar en duidelijk? Paarden spiegelen je gedrag onmiddellijk.

Tijdens de workshop wordt snel duidelijk waar die van jou liggen. De paarden laten je meteen merken op welke punten je je leiderschap kunt verbeteren en verfijnen. De training is hierdoor precies afgestemd op jouw specifieke ontwikkelingswens.

Tijdens de workshop geef je leiding aan één paard en later een kudde paarden. Voor alle duidelijkheid:je rijdt niet op het paard. Je werkt vanaf de grond met de dieren en je geeft aanwijzingen voor de weg die je wilt bewandelen richting het door u bepaalde doel. Op deze manier ervaar je hoe de paarden op je leiderschap reageren.

Tijdens de workshop trek je conclusies en onder deskundige begeleiding van leiderschapstrainer/coach Gerda Dekker maak je een vertaling naar je werk. Je gaat dus met een concreet uitvoerbaar actieplan terug naar de dagelijkse praktijk.

Na de cursus ben je meer de leider die je wilt zijn.

Want als je de paarden in beweging krijgt, krijg je ook je mensen in beweging.

 

 Unknown

 

Het programma

Door de kleine groepen (maximaal 4) en ruime assistentie kan iedereen uitgebreid aan bod komen.

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop en wij stellen alles in het werk om goed en zorgvuldig te werken, daarom is er ruim professionele assistentie aanwezig om je veilig te laten oefenen.